Tarina logosta

Tarina logosta
http://www.studiomantra.fi/wp-content/uploads/2016/05/cropped-Studio-Mantra-Site-Icon-03.png

Ylpenä esittelemme Studio Mantran logon!

Yksinkertaisessa logossa on mukana paljon symboliikka, sen tekemiseen meni paljon aikaa. Haluamme kiittää Keir Mediaa ja sen mediavelhoa Keir Corneliusta, hänen pitkäjänteisyydestään, tavastaan kuunnella ideoita ja toteuttaa ne aina 100%. Hänellä on uniikki tapa kohdella asiakasta. KIITOS olemme erittäin tyytyväisiä Keir Media toimintaan!  =)

Hieman logon symboliikasta, kaikkea emme kerro, mutta haluamme hieman valoittaa mitä logo meille edustaa:

-Käsi edustaa hyvinvointia terveyttä, parannusta, kosketusta, turvaa  ja maanläheisyyttä.         -Ympyrät taas kuvaavat  virtaavaa liikettä ja energiaa.

Tarkemmin sanottuna sisä- ja ulkoympyrät kuvaavat  polariteetti tasapainoa. Ihmettelet varmaan  mitä tämä on?

Elämässämme asiat jakautuvat polariteetteihin eli napaisuuksiin, nämä napaisuudet pitävät jokapäiväisen elämämme liikkeessä ja mielenkiintoisena. Esim. Magneetissa on plus- ja miinusnapa, sähkössä on positiivisia ja negatiivisia varauksia, maskuliininen ja feminiininen, yin ja yang, yö ja päivä, valo ja pimeys, hyvä ja paha, kuuma ja kylmä, rakkaus ja viha ja niin edelleen. Samaiset ympyrät kuvavat myös meitä Pasia ja Joonasta

-Sisempi ympyrä ikiuisuus symbolilla kuvaa jatkuvuutta päättymätöntä; välittämistä, rakkautta ja energiaa. Ikuisuus symbooli kuvaa myös meidän ihmisten dna:ta. Tämä rakkauden ja energian ympyrä on sopusoinnussa sitä ympäröivien ying / yang elementtien kanssa.

Logon väritys sininen ja vihreä kuvaa terveyttä, hyvinvointia, luottamusta, ammattitaitoa ja liikettä. Väritys kuvaa myös meidän maapalloa, ihmisiä, luontoa, taivasta ja vettä. Esim. ihmiskehosta  70-80% on vettä.

Käsi kuvaa myös lumpeen lehteä ja ympyrät sivulla värähtelevää vettä näillä haluamme resonoida Tiibetiläistä om mani padme hum mantraa, joka on yksi vanhemmista  ja voimakkaimista mantroista.

Kiitos, että luit tarinamme!