Pasi palvelut

Pasi palvelut
thai-massage-vacanza-2015-0649

Miten vamistautua hoitoon

Mieti etukäteen sairas historiasi sekä mitä haluat hoidolta

Tule ajoissa paikalle

älä syö ennen hoitoa

Tiivistelmä

Thai-joogahieronta / joogahieronta, on ainutlaatuinen ja kokonaisvaltainen terapiamuoto, joka on sekoitus itämaisia ja länsimaisia tekniikoita. Hieronnassa yhdistyvät mm. klassisesta ja urheiluhieronnasta tutut kuivahierontaotteet, thai-hieronnan otteet, joogaliikkeiden venytykset, fasciakäsittely sekä akupainannan tekniikka.

thai-massage-vacanza-2015-0638

Yleensä joogahieronnassa käsitellään aina koko vartalo erilaisten hierontatekniikoiden ja venytysten avulla. Hieronta aloitetaan jalkateristä, edeten jalkoihin, käsivarsiin, kylkiin, päähän, niskaan ja olkapäihin. Hieroja käyttää hierottavan käsittelyyn kämmeniään, peukaloitaan ja muita sormiaan sekä jalkapohjiaan, polviaan ja kyynärpäitään. Joogahieronta tehdään lattialla erityisen futon-alustan päällä. Asiakas on pukeutuneena rentoihin ja joustaviin vaatteisiin eikä hieronnassa käytetä öljyjä.

Joogahieronta on noin 2500 vuotta vanha hierontamuoto, jonka juuret tulevat intialaisesta ayurveda-perinteestä, kiinalaisen lääketieteen akupunktiotekniikasta ja joogan venytysliikkeistä.

Thai joogahieronnan edut

  • syvällinen mielen ja kehon rentoutuminen
  • poistaa lihasten jännittyneisyyttä ja lievittää stressiä
  • nostaa kehon ja mielen energiatasoja
  • edesauttaa palauttamaan kehon luonnollista tasapainoa
  • lisää notkeutta ja nivelien liikkuvuutta sekä parantaa kehon ryhtiä
  • vahvistaa lihaskuntoa, verenkiertoa sekä neurologisia toimintoja
  • vähentää lihas- ja nivelkipuja, vilkastuttaa aineenvaihduntaa sekä tukee immuniteettia
  • edistää sisäistä rauhaa ja rauhallista mieltä

Täysivaltaisen kokovartalohieronnan pituus vaihtelee 1 – 2 tunnin välillä. Hoidon pituus ja hoidettava alue voidaan räätälöidä myös asiakkaan tarpeiden ja omien toiveiden mukaan.

Tule ja koe ainutlaatuinen hoito, jonka jälkeen voit hyvin

Tullessasi joogahierontaan, muista ottaa mukaan rennot ja väljät vaatteet! Tarvittaessa saat vaatteet hieronnan ajaksi myös Mantrasta.

Studio Mantra tarjoaa myös thai-joogahieronnan kursseja ja koulutuksia niin niin ammattilaisille kuin hyvinvoinnista kiinnostuneille. Katso lisää

IMG_8517
thai-massage-vacanza-2015-0633