Joonas Jaatinen

Joonas Jaatinen
IMG_7686

Yhteystiedot

joonas@studiomantra.fi

Joonas Jaatinen

Naprapaatti (AMK) | koulutettu hieroja | Personal Trainer

Perusopinnot

  • Urheiluhieroja / Koulutettu hieroja / Personal Trainer (Eurosportsmassage college / Tampere)

Kattavat jatkokoulutukset

  • Naprapaatti (Kyamk / Kotka)
IMG_8094

Olen pienestä pitäen ollut kiinnostunut terveydestä, liikunnasta ja tästä ihmeellisestä koneesta nimeltä ihminen. Uskon, että ainoa asia, jonka oikeasti omistaa on oma kehonsa ja siitä on pidettävä hyvää huolta, jotta saisi kaiken irti elämästä. Ei kehostaan kannata itselleen vankilaa tehdä.

Nuorena harrastettua yleisurheilua ja etenkin juoksulajeja. Myös eri joukkuelajeja tuli pelattua, mutta viihdyin parhaiten yksilölajeissa. Parhaimman kilpakumppanini sain kaksoisveljestäni. Juoksu alkoi tökkimään yläasteen jälkeen ja tilalle tuli yksipyöräily, jossa ekan kerran huomasin, että sitähän pystyy vaikka mihin, jos vain tarpeeksi harjoittelee (esim. Yksipyöräisellä liikkuminen ilman, että jalat koskee polkimiin). Musiikki harrastus alkoi myös yläasteikäisenä. Soittimina pääasiassa basso ja myöhemmin kitara, laulu ja koskettimet. Bändejäkin oli parhaimmillaan parikin - Muddy Toes sekä Osmerus ja niistä löytyy youtubesta amatöörivideoita :)

Lukiossa huomasin vapaa-ajallani lukevan paljon terveysaiheisia lehtiä ja kirjoja ja jatko-opiskelut suuntautuisivatkin hierojan sekä personal trainerin kautta naprapaatiksi. Nyttemmin liikuntaharrastukset ovat muuttuneet kehonhallintaa vaativaksi voimisteluksi sekä hieman tulee myös puntteja liikuteltua. Uinti ja etenkin vapaasukellus ovat myös lähellä sydäntä.

Minä autan hoitojeni yhteydessä mieluusti myös treenausta ja ravitsemusta koskevissa asioissa :)

Kiitos kun vaivauduit lukemaan tämän!

Joonaksen tulevat / saatavilla olevat tunnit, työpajat ja koulutukset

Joonaksen opetukset