Kimmo Nurminen

Kimmo Nurminen
Black and White Minimalist LinkedIn Profile Picture (1)

Yhteystiedot

kimmonurminen64@gmail.com

Kimmo Nurminen

Sidhha Kundaliini Special healer

Taustaa

Olen Kimmo Nurminen, kolmen lapsen isä ja pitkän linjan urheilumies. Olen aina ollut kiinnostunut yliluonnollisista asioista ja niistä lukemalla alkoi henkinen polku hahmottumaan. 2010-luvun alussa osallistuin Esko Jalkanen Luonnonvoimat Ry:n peruskurssille Tampereella. Siitä alkoi luonnonvoimien opiskelu, joka jatkuu edelleen. Valmiiksihan näissä asioissa ei voi tulla.

Tämän jälkeen vuorossa oli Usuin Reiki, joka toi energian välittämisen tutuksi. Oli uutta ja palkitsevaa nähdä hoidettavan reagoivan hoitoihin mitä moninaisimmilla tavoilla. Samalla tutuksi tuli energian liike käsissä ja muualla kehossa, miltä se tuntuu.

Kundaliini Reiki oli seuraavana vuorossa. Se ei jostain syystä tuonut mitään lisää sillä hetkellä. Ehkäpä sillä kuitenkin luotiin pohjaa tulevaan. 2019 aloittamani Siddha Kundalini toi paljon uutta energiaa ja uusia tapoja tehdä hoitoja sekä loistavan protokollan ansiosta pystyn siihen niputtamaan kaiken osaamiseni. Siddha Kundalini koulutuksella ei myöskään ole mitään viimeistä kurssia, vaan kouluttaja Dani Sher jatkaa opetuksia säännöllisesti ja syventää osaamistani edelleen useita kertoja vuodessa niin Suomessa kuin ulkomaillakin.
Suomen kursseilla toimin lisäksi apukouluttajana Danin oikeana kätenä.

Erilaisia enkeli ja henkiolento kursseja olen opiskellut jo vuosia. Niistä saan vielä oivan lisämausteen hoidoilleni. Kristallit tuovat hoitoon oman osansa. Kristallimandalassa on satoja osia, jotka yhdessä tekevät hoitavan energiapyörteen asiakkaalle.