Renata Coznici

Renata Coznici
renataprofile

Yhteystiedot

renata.coznici@gmail.com

Renata Coznici RYT 200 Yoga teacher

 

I have developed my own yoga routine for back healing infusing my passions in my teaching style. I decided to become a teacher to share this beautiful experience with others, with you. Namaste

IMG_8620

Olen sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (VALVIRA) hyväksymä terveydenhuollon ammattilainen. Perusoppini sain Tampereen Urheiluhierojakoulun Espanjan toimipisteessä. Tämän jälkeen olen syventänyt huomattavasti tiedollista ja taidollista osaamistani useilla eri kursseilla ja koulutuksilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Jatko koulutuksistani ehkä laaja-alaisimpana pidän  2- vuotisen hierojan erikoisammattitutkinnon, suorittamista sekä ulkomaan opintojani joissa olen keskittynyt eritoten Thai-joogahierontaan sekä joogaan. Nykyään minulla on valmiudet myös opettaa Thai-joogahierontaa.

Olen erittäin kiinnostunut kehon ja mielen liikkeistä ja toiminnoista sekä tietoisuuden ja läsnäolon merkityksestä. Tämän vuoksi opiskeluni sekä itseni ja ammattitaitoni kehittäminen jatkuvat edelleen niin Suomessa kuin ulkomaillakin vieden minua ja samalla myös asiakkaitani kohti tasapainoisempaa ja parempaa oloa.

 

Tavoiteeni terapeuttina ja ohjaajana on, että jokainen ihminen oppisi ymmärtämään omaa kehoaan paremmin ja sitä kautta hoitamaan ja kuuntelemaan sitä.

Asiakkaani, joista jokainen on ainutlaatuinen, ovat ehdottomasti työni suola, ja siksi otan asiakkaani vakavasti ja hoidan heitä ilolla, rentoudella ja välittömyydellä.

Kiitos teille!

Vapaa sana:

On mahtavaa toimia alalla josta erityiseti pitää. Matka tähän päivään on ollut erittäin mielenkiitoinen ja värikäs mutta onnekseni tämä on polku josta ei voi koskaan lopulliseti valmistautua. Tärkeä on myös muistaa elämä on tässä ja nyt!