Tunnit
IMG_8334

Miten vamistautua tunneille

Tule ajoissa paikalle noin 15 min ennen tunnin alkua

Älä syö mitään raskasta 2 tuntia ennen harjoitusta

Kuuntele kehoasi ja harjoittele sen mukaan

Tiivistelmä

Tarjoamme laadukkaita ja monipuolisia pienryhmä tunteja kehon ja mielen hoitoon. Pienryhmien lisäski tarjontaamme kuuluvat myös yksityistunnit sekä yrityksille / yksityisryhmille suunnatut räätälöidyt tuntipaketit.

Tutustu lisää tunteihin, ja valitse itsellesi sopivat vaihtoehdot.

IMG_8171

Tunneille kannattaa pukeutua joustaviin ja mukaviin vaatteisiin. Sisäkenkiä et tarvitse, voit olla paljain jaloin/sukat jalassa. Kehonhuollossa ja rentoutustunneilla voi olla enemmän päällä, talvella villasukat mukaan. Ota mukaan juomapullo ja pyyhe.

Huomioi muut osallistujat, vältä voimakkaita hajusteita ja matkapuhelin kannattaa jättää äänettömälle.

Suositeltavaa on, että et syö mitään raskasta tuntia ennen harjoitusta ja vältät runsaita nesteiden juomisia puoli tuntia ennen tunnin alkua. Täten harjoitus ei tunnu raskaalta ja epämiellyttävältä täydellä mahalla ja ruuansulatus on jo käynnistynyt luonnollisesti. Pidäthän kuitenkin huolen ettet tule liian vähällä energialla tunnille.

Kuuntele kehoasi ja harjoittele sen mukaan, jokainen harjoittelee omalla vastuulla. Kerrothan ohjaajalle jos terveydentilassasi on jotain huomioitavaa, tai olet raskaana. Sairaana ei kannata harjoitella. Muista omat tavoitteesi ja harjoittele oman kunnon mukaan, muista että jokainen päivä on erilainen. Nauti hetkestä ja päästä päivän kiireistä.

Studio Mantra ei vakuuta oppilaitaan. Suosittelemme asiaankuuluvan tapaturma/vapaa-ajan vakuutuksen hankintaa, kuten mihin tahansa muuhunkin liikuntaan.

Kysy rohkeasti, jos jokin askarruttaa - olemme täällä sinua varten.