Warrior Jooga

Warrior Jooga
img_83507

Avain asiat tunnista

Tule ajoissa paikalle noin 15 min ennen tunnin alkua

Älä syö mitään raskasta 2 tuntia ennen harjoitusta

Kuuntele kehoasi ja harjoittele sen mukaan

Warrior Jooga, jooga miehille!

Jooga on tuhansia vuosia vanha itsehoitomenetelmä, jonka tarkoituksena on vapauttaa kehon ja mielen jännityksiä. Aikojen alussa jooga harjoittivat vain miehet, vuosien varrella onneksemme myös naiset saivat mahdollisuuden tutustua joogan kiehtovaan maailmaan. Nykyään valtaosa joogatunneille osallistuvista onkin naisia, joten tilannetta tasapainottamaan on perustettu tämä  Warrior-joogaryhmä miehille.

Miesjooga sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille miehille, jotka toivovat joustavampaa kehoa, rennompaa mieltä ja kenties jopa viriilimpää olemusta. Ei edellytä kokemusta joogasta, mutta sopii myös aiemmin jooganneillekin. Pyrkimyksenä ei ole seistä päällä vaan tukevasti jaloilla. Perusasanaharjoitusta, lempeästä haastavaan, helposta hieman vaikeampaan. Tunti voi koostua esim. rauhallisista venyttelyistä, hegittämis-, keskittymis-  ja tasapainoharjoituksista sekä pitkästä loppurentoutuksesta.

Ei ennakkoluulloja, ei kilpailua vaan  irtipäästämistä sekä keskittymistä omaan kehoon ja mieleen. Ota mukaan mukavat ja väljät vaatteet ja avoin mieli. Tervetuloa!