Yksityistunnit

Yksityistunnit
img_82n66

Avain asiat tunnista

Tule ajoissa paikalle noin 15 min ennen tunnin alkua

Älä syö mitään raskasta 2 tuntia ennen harjoitusta

Kuuntele kehoasi ja harjoittele sen mukaan

Tietoa tunnista

Yksityistunnit on mahdollista järjestää yksilöopetuksena 1-2 hengelle.

Yksityistunnit rakentuvat sinun tarpeittesi ja toiveittesi pohjalta. Tunnit aloitetaan keskustelulla ja yhteisen suunnitelman tekemisellä. Suunnittelussa huomoidaan sinun tarpeesi, toiveesi, tavoitteesi, liikkumis tottumuksesi ja mahdolliset kehon ongelmakohdat. Suunnitelun ja tunnin perustana olet siis juuri sinä. Tunnilla keskitytään sinuun ja sinun harjoituksen haasteisiin ja niiden rauhalliseen ja ykstityskohtaiseen läpikäymiseen.

Tunneilla on mahdollisuus esimerkiksi käydä läpi joogan perusteita kuten alkeistunnin asanoita eli asentoja, hioa liikkeiden tekniikkaa, keskittyä hengitykseen tai harjoitella hiljentymisen ja läsnäolon taitoa sekä rentoutumista. Yksityistunneilla ei vaadita aiempaa kokemusta joogasta, niiden avulla voit esim. keskittyä paremmin oman joogaharjoituksen kehittämiseen

ja vaikka hakea lisää varmuutta liikkeisiin ennen ryhmätunneille siirtymistä.

Tervetuloa!

IMG_8191

Ohjeet yksityistunnille

Tule joustavissa vaatteissa sovittuna aikana, saat saapumisohjeet varauksen yhteydessä.

Ensimmäisellä tapaamisella selvitämme tarpeesi ja löydämme sinulle sopivan harjoituksen, Tunnin kesto vaihtelee tarpeiden mukaan 60 - 90 minuuttiin. Jos et pääsekään saapumaan varatulle tunnille, peruutus on tehtävä 24h ennen, muutoin veloitamme tunnin hinnan.

Ota  rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää joogan yksityistunneista!