IMG_8022

TYKY - palveluja yrityksille ja yhteisöille

Terveellistä yhteistyötä

Haluamme tehdä yhteistyötä yrityksenne henkilökunnan terveyden ja työssä jaksamisen edistämiseksi. Tavoitteena saada ihmiset innostumaan omasta hyvnvoinnistaan ja voimaan hyvin. Tarjoamme edullisia TYKY-paketteja  niin yksittäisinä tapahtumina kuin säännöllisesti järjestettävinä tunteinakin. Paketit sopivat myös pienille yrityksille, ryhmille ja yhteisöille. 

Satsaa henkilöstöösi

Viimeisimmät työterveyttä koskevat tutkimukset puoltavat voimakkaasti ajatusta, että ihmisen viihtyminen työssä ja työn tuottavuus kulkevat käsi kädessä. Työkyvyn säilyttäminen ja terveenä pysyminen ovat yrityksen työntekijöille sekä yrittäjille kilpailukyvyn ydinasia. TYKY-toiminta tukee työssä jaksamista ja työkyvyn säilyttämistä lisäksi se kohentaa työmotivaatiota, luo hyvää yhteishenkeä ja se vaikuttaa positiivisesti työpaikan ilmapiiriin.

Parannetaan  siis  yhdessä yritykseksi kannattavuutta ja toimintakykyä kestävällä ja mukavalla tavalla.

Rennot ja innostavat hyvinvoitipaketit

Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille erilaisia mahdollisuuksia parantaa työntekijöitensä ja toimijoiden hyvinvointia ja työkykyjä.

Suunnittelemme ryhmänne toiveiden ja tarpeiden mukaisen hyvinvointi ja virkistys-pakettin. Paketit voivat sisältää esimerkiksi hierontaa, joogaa, ohjatun hieronta hoidon tekemistä toiselle, kohtaamis harjoituksia, tanssia, rentoutusta, meditointia ja ravintoneuvontaa.

Paketit voivat olla joko kertaluontoisia tai voit halutessasi tilata säännöllisen oman yrityksen viikkotunnin tai  hieman harvemmin esim. kerran kuussa järjestettävän yrityspaketin.

Räätälöidyt tunnit ja tapahtumat on mahdollista järjestää joko studio mantrassa, yrityksenne omissa tiloissa tai ryhmälle voidaan vuokrata sopiva tila ulkopuolelta.

Olisiko nyt hyvä aika varata yrityksen tai kaveriporukan hemmottelu- ja hyvinvointipäivä, ja voida paremmin?  Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjous.

 

Sijanti & Yhteistiedot